Unul câte unul, știuleții de porumb au fost aliniați pe transportorul mașinii de ambalat Porumb Conserva Pret. După ce intră în mașină, sute de știuleți sunt curățați, curățați și separați automat.

 

Nu după mult timp, 250 g de porumb decojit au fost scufundate într-o cutie de 10 cm înălțime umplută cu lichid conservant. Ieșit din mașină, mâini pricepute gata să eticheteze conservele de porumb dulce.

 

După ce au fost etichetate, miile de conserve de porumb dulce au fost puse în cutii cu câte 20 de conserve. Porumbul dulce în conserve este gata pentru a fi distribuit în supermarketurile din Thailanda și exportat în străinătate.

 

Porumb Conserva Pret

Fabrica de ambalare din Porumb Conserva Pret din Chiangmai, Thailanda produce sute până la milioane de conserve de porumb dulce în fiecare an.

 

Timp de 8 până la 10 ore în fiecare zi, mașina de conserve continuă să funcționeze pentru a procesa zeci până la sute de știuleți de porumb dulce. Asta pentru că cererea de Porumb Conserva Pret a crescut din interior și din afara țării. Conservele de porumb dulce sunt ambalate la o capacitate de 10 kg sau echivalentul a 40 de conserve mici de porumb cu o greutate de 250 g.

 

Toate acestea sunt pentru a satisface cererea consumatorilor, a declarat Afrizal Gindow, managerul PT Seminis Vegetable Seed Indonesia. Potrivit Afrizal, jumătate din porumbul dulce recoltat de plantatorii thailandezi este procesat sub formă de Porumb Conserva Pret.

Fabrica De Conserve Porumb Zaharat Din Conservă Este Zaharat

Vă oferim o rețetă excelentă de dulceață pentru iarnă din boabe de porumb dulce, în care vă vom spune cum să o gătiți cu semințe, acasă.

 

Cum să gătești dulceață de câini cu oase – rețetă

Ingrediente:

  • Apă de băut – 900 ml;
  • Zahăr pudră – 1,4 kg;
  • Fructe de pădure coapte – 1,8 kg.

 

Pregătirea

În apă clocotită de pe aragaz se bea apă, se toarnă încet cantitatea potrivită de zahăr și se amestecă constant siropul nostru, se fierbe timp de 17 minute.

 

În boluri separate din oțel inoxidabil, răspândim cu grijă lemn de câine bine spălat și bine aranjat. Umpleți totul proaspăt scos din siropul vasului, acoperiți cu un capac potrivit și puneți vasul într-un loc răcoros pentru noapte. Dimineața devreme, luăm dulceața noastră și o aruncăm într-o sită curată.

 

Boabele sunt transferate înapoi în castron și sunt deja condimentate și capătă o culoare frumoasă siropoasă pusă la fiert și din nou sub formă fierbinte acoperim cu câinele. Acum punem deoparte dulceața de câini până târziu în noapte.

 

Apoi puneți (împreună cu fructele de pădure) la foc mediu și amestecați ușor cu o spatulă și gătiți aproximativ 12 minute. Omogen turnăm dulceața delicioasă în borcane, coacem la cuptor, rulăm și ei cu capacele prelucrate și atașăm borcanele de ele.

 

Cum să gătești dulceață din câini cu portocale?

Ingrediente:

  • Corneliană (cu os) – 900 g;
  • Portocale (mari) – 2 buc.;
  • Apă – 2/3 articole;
  • Zahăr granulat – 850 g.

 

Pregătirea

Transferăm bucătăria spălată, spălată de două ori într-un vas din inox cu fund gros. Toate fructele sunt turnate uniform cu zahăr. Apoi, tăiați fiecare portocală în jumătate și stoarceți la maximum toate sucurile direct peste zahăr.

 

Deoarece acest suc de portocale nu va fi suficient pentru sirop, adăugăm doar 2/3 dintr-un pahar de apă. Pentru ca zahărul să se dizolve rapid în lichid, trimitem ceașca pe o farfurie cu cea mai mică căldură.

 

Cand vedem ca zaharul s-a topit, iar siropul este la punctul de fierbere, facem focul putin mai puternic, amestecam dulceata si gatim in acest mod 25 de minute. In proportii egale de siropul cu fructele de padure, turnam dulceata in borcane de sticla (trebuie sterilizate) si rulam in borcane pline cu capac.

 

Băncile sunt puse cu susul în jos și, înainte de a le transfera în cămară, vom aștepta răcirea completă.

 

Etapa de conserve

Conservarea Porumb Conserva Pret în conserve nu este ceva nou în țara Elefantului Alb. De acum 2 ani, jardinierele la scară mică și mare au profitat de această tehnologie pe scară largă.

 

Pentru că prin conservare, „Profiturile pot fi dublate în comparație cu vânzările obișnuite”, a spus Afrizal. Potrivit nașterii lui Padang în urmă cu 41 de ani, odată cu existența unei fabrici de conserve, prețul porumbului dulce nu a scăzut niciodată, deși sezonul recoltei a fost grozav.

 

Nevoia de Porumb Conserva Pret pentru a aproviziona fabricile de conserve este într-adevăr mare. O fabrică de conserve de porumb dulce din Chiangmai, Thailanda, de exemplu, necesită Zea mays saccharata de la 20 la 30 de tone de coajă pe zi, echivalentul a 10 ha de recoltă pe zi. Această cantitate produce 80.000 până la 120.000 de conserve de porumb dulce pentru export în Malaezia.

 

Ca urmare, jardinierele extind zona de plantare. Acest lucru se reflectă în cererea tot mai mare de semințe de porumb dulce. Într-o țară bogată în clădiri cu pagode, „Cererea de semințe de porumb dulce a crescut la 80 de tone pe an”, a spus Afrizal.

 

Plantatoarele de porumb cu păr alb sunt împrăștiate în Pathumtani, Chiangmai și Chiangrai. Potrivit Afrizal, cota de piață a companiei sale în Thailanda ajunge la 25 până la 30 la sută pentru semințele de porumb dulce. Motivul este că plantatorii din Malaezia doresc și semințe superioare de porumb dulce din Thailanda.

Restaurant Equipment Auction Anaheim Family Owned Business

Acasă la scară industrială Porumb conservat

În Indonezia, prelucrarea membrilor familiei Gramineae nu este cunoscută pe scară largă. Motivul este că limba poporului indonezian este mai familiarizată cu gustul Porumb Conserva Pret și la grătar, mai degrabă decât un amestec de înghețată, dulciuri și cocktailuri.

 

De aceea, piața de porumb dulce conservat nu este la fel de dulce ca produsele sale. „Piața de aici este încă îngustă pentru că oamenii nu știu despre porumb dulce conservat”, a spus Afrizal.

 

De fapt, pentru a cultiva conserve de porumb la scara industriei casnice (industria casnică, ed.), este nevoie de doar 100 milioane Rp. Cu acest cost, o mașină de conservare cu o capacitate de 200 până la 250 de conserve/oră pentru 25 milioane IDR până la 30 milioane IDR este gata de funcționare. Restul este alocat pentru costul achiziției de conserve, forță de muncă și alte costuri operaționale.

 

Conform calculelor celui de-al 19-lea lot de absolvent al Departamentului de Cultură Agricolă a IPB, pentru a produce 1 poate sunt necesari doar 2 știuleți de Porumb Conserva Pret la un cost de 5.000 Rp. Dacă este vândut la un preț de la 8.500 Rp. la 10.000 Rp. per porumb dulce conservat, profitul este mai mare de 50%.

 

Funcționând 8 ore pe zi, producția generală totală a acestei mașini simple poate ajunge la 1.600 de conserve de porumb. Asta înseamnă că necesită 1,3 tone de știuleți proaspeți pe zi sau echivalentul a 400 kg de boabe de porumb dulce pe zi.

 

Afrizal prezice, încet, dar sigur, consumul de porumb conservat se va răspândi în Indonezia. Dovada este că graficul vânzărilor fresh com a crescut treptat de la an la an.

 

„Anul trecut nu s-au vândut comunicații proaspete în supermarketuri, dar acum sunt peste tot”, a spus el. Ca urmare, creșterea pieței indoneziene de porumb dulce de la 400 de mii de dolari SUA a crescut la 1,5 milioane de dolari astăzi, sau de 3 ori comparativ cu anul precedent.

 

Aveți nevoie de o varietate specială de porumb

Piața tradițională de Porumb Conserva Pret care se întinde trebuie să fie echilibrată cu zona de plantare.De înțeles, suprafața de plantare a porumbului dulce este încă limitată și răspândită în mai multe centre precum Garut, Sukabumi și Solo.

 

Mai mult, nu toate tipurile de porumb dulce pot fi conservate sub formă de porumb conservat. Porumbul trebuie să fie mare, uniform și ușor de curățat. Utilizați porumb care are o perioadă de recoltare de 65 de zile, astfel încât conținutul de apă și conținutul de zahăr să fie maximizat. Desigur, conținutul de apă este prea scăzut, ceea ce duce la scăderea calității.

 

Este, de asemenea, ceea ce a determinat PT Seminis Vegetable Seed Indonesia să plănuiască să deschidă un nou teren pentru plantarea porumbului dulce ca materie primă pentru porumbul conservat.

 

„Vom răspândi 4 tone de semințe pe o suprafață de 600 până la 650 ha”, a spus Afrizal. Folosind soiul golden sweeter, absolventul programului de studii Agronomie IPB vizează o recoltă de 1,2 tone de știuleți de porumb dulce, echivalentul a 7,2 tone de coajă.

 

Golden Sweeter are boabe pline de-a lungul stiulețului și semințe mari, astfel încât acestea sunt ușor de curățat. „Porumbul dulce care este cultivat de mulți grădinari nu este uniform și prea moale.

 

Dacă boabele sunt zdrobite, vor fi deteriorate”, a spus Afrizal. De asemenea, semințele de porumb dulce din Thailanda nu se sparg și nu se strică ușor atunci când sunt decojite.

 

Închidere

Cu Porumb Conserva Pret, teama de scădere a prețurilor în timpul recoltei principale care planează întotdeauna asupra plantatorilor poate fi înlăturată. Aceasta este o nouă speranță pentru plantatorii care vor să guste dulceața porumbului conservat. (partener)

  

Sursa: id.everaoh.com și mitrausahatani.com